WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Ken Ventris || I'm not a BAD man


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Ken Ventris || I'm not a BAD man

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar
Info
CharacterBerichtOnderwerp: Ken Ventris || I'm not a BAD man    vr 21 jun 2013 - 10:15Ken


Basic
NAME: Ken Ventris // Italiaanse naam: Khan Ventris
ALIAS: Kennieboy
GENDER: Male
AGE: 18, lijkt 19
DATE OF BIRTH: 23th of July
SEXUALITY: Pansexual
ETHNICITY: Italian
RELIGIOUS AFFILIATION: Atheist
HOMETOWN: Napoli (Napels)
WEALTH/SOCIAL STATUS: Popular, not all-known.
EDUCATION: Was bijna afgestudeerd toen hij een vampier werd, studies niet afgemaakt. Was ook niet zo'n voorbeeldige student.
OCCUPATION: Teacher Defensie
DRINK/SMOKE/DRUGS: Yes - Yes - Yes
HEALTH: In tegenstelling tot zijn broer, Dave, is Ken géén healthfreak. Hierdoor heeft hij een veel erger aantal verslavingen, zijn longen zijn natuurlijk niet meer van de beste staat. Hij is wel fit door het vele trainen en het vampiergen, maar hij heeft echter wel nog steeds de allergie aan chocolade overgehouden van zijn menselijke helft.

Physical
HEIGHT: 1.83m
WEIGHT: 67kg
BODY TYPE: Groot en stevig gebouwd, gespierd maar niet extreem. Hij heeft vrij brede schouders maar smalle bekken.
HAIR: Felrood gekleurd haar, origineel zwartharig. Zijn wenkbrauwen zijn niet mee gekleurd. Zijn haar reikt tot aan zijn bovenrug en is korter van voren en weelderig.
EYE: Amberkleurig
DISTINGUISHING MARKS: Hij heeft een typisch macho-loopje en de typische gewoontes om met zijn vingers te knippen en zijn tong te laten klakken.
COMPLEXION: Lijkbleke huid, geen littekens op de tandafdrukken in zijn nek na van Vyndi.
TATTOOS: Ken heeft geen enkele tattoos, hij kan er zelfs niet aan denken om zijn perfecte huid met een naald te laten verminken. Maar soms vind hij ze wel mooi.  
PIERCINGS: Ken bezit één piercing, een simpel klein zilveren ringetje in zijn onderlip.
STYLE/FASHION SENSE: Ken draagt bijna altijd een donkerkleurige jeans, met af en toe wel even een scheur of een gat. Je zal hem amper in kostuum zien, hij vertikt het om een das te dragen tenzij er een héle goede reden voor is. Hij draagt altijd een stel versleten, zwarte all-stars aan zijn voeten en een lederen jas met daaronder een hoodie. Overdag draagt hij de kap van zijn hoodie.

Family and Background
FATHER: Ken en Dave hebben hun vader niet gekend. Hun oom die 27 jaar ouder is dan hun heeft hen opgevoed. Zijn naam was Lauro. Hij is ondertussen al overleden, hij werd vermoord in hun thuisstad Napels.
MOTHER: Ken en Dave hebben ook hun moeder niet gekend. Ze was een tienermoeder en heeft hen achtergelaten bij hun neef.
SIBLING: Dave (italiaanse naam was Davide), 18, tweelingsbroer, gewoon mens. Enige verschil tussen hen is dat Dave's haar donkerblauw is en zijn oog diezelfde kleur heeft.
BACKGROUND/HISTORY:
Ken en Dave's moeder was zwanger toen ze 16 jaar was. Genoodzaakt en bang voor de reactie van haar eigen ouders, liet ze de tweeling vlak na de geboorte achter bij Lauro, haar oudere broer. Zelf liep ze weg en kwam niet meer terug. Hun ouders vonden het verlies van hun dochter tragisch, voor hen bestond ze niet meer, en de tweeling die ze gekregen had was voor hen duivelsgebroed. Ze weigerden voor de twee kleine kinderen te zorgen, maar Lauro wou ze niet achterlaten en bleef voet bij stuk houden toen hij zei dat hij ze wel zelf zou opvoeden. Dat heeft hij ook gedaan uiteindelijk, tot ze zelf op hun eigen benen konden staan. De band tussen Ken, Dave en hun oom was geweldig. Echte mannen onder elkaar, ze gingen vaak samen uit in de beste clubs van Napels. Maar toen Lauro vermoord werd in de drukke stad ging alles bergafwaarts. Dave en Ken groeiden steeds verder uit elkaar, beiden waren ze verslaafd geworden aan alle pepmiddelen uit het uitgangsleven. Ken was op eens een laboratorium binnen geslopen om morfine bij zichzelf in te spuiten als een soort drug. Hij had echter een eerste staaltje vampierengen bij zichzelf in gespoten bij ongeluk. Daardoor werd hij een halfvampier. Hij hield echter altijd al van de smaak van bloed en vond de stijl van leven als vampier wel leuk, dus blijft hij het gen in spuiten. Echter heeft hij nog wel een menselijke helft, dus zijn allergie voor chocolade bleef en hij moet nog steeds normaal voedsel eten en gewoon slapen. (maar allemaal in veel mindere hoeveelheden). Dave heeft gezien hoe hij het gen in spoot en nadat Ken op de vlucht sloeg hebben ze elkaar nooit meer gezien.

Inner
GENERAL: Ken is werkelijk een eikel. Hij is een tien maal vervelender dan zijn broer (die sowieso al geen doetje is) en weet zijn handen niet echt thuis te houden. Arrogant als hij is, kan hij wel eens zichzelf te hoog gaan inschatten. Hij is nogal een flapuit, in de zin dat hij snel mensen gaat beledigen met zijn opmerkingen. Verder is hij nogal een grappenmaker en praat hij amper serieus, tenzij dat hij duivelse plannetjes smeedt.
LIKES: de waaghals uithangen, guns, Vyndi and other women.
DISLIKES: Seutjes, chocolade, daglicht
QUIRKS/HABITS: Typische uiterlijke gewoontes zie boven. Innerlijke gewoontes: altijd structuur proberen te verkrijgen (Ken is nogal een stiekeme controlefreak).
PEEVES: Ken ergert zich er dood aan als hij voortdurend op de vingers getikt en gecontroleerd wordt.
STRENGTHS/TALENTS: Ken is een goede verleider en een uitstekend schieter (Hij kan van ver nog steeds iemand recht in het oog schieten.)
WEAKNESSES: Zijn zwak voor het vrouwelijk schoon zal hem waarschijnlijk ooit nog de das om doen. Ook zijn chocolade allergie en dat hij nog moet eten en slapen kunnen zwakke schakels zijn.
FEARS: Ken is stiekem extréém bang voor dood te gaan door verstikking en om zelf ooit vader te worden, dat wil hij absoluut niet!
MORALS: Zijn overmatig drugs, sigaretten en alcohol gebruik en zijn verslaving aan vrouwen.
DREAMS/GOALS: Hij is ambitieus in de zin van dat hij de grote kansen die hij tegen komt op zijn pad met beide handen aanneemt.tag whom ▪ words numbers ▪ notes listen all this takes a lot of getting used to, and you do get used to it--after a while
made by katya
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Ken Ventris || I'm not a BAD man

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing :: School Management-