WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Change of plans {Vanille}


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Change of plans {Vanille}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Oerba Yun Fang

Oerba Yun Fang
Info
» Posts : 14
Character

Character sheet
» Age: 21
» Class: Upper class
» Love interest: "Now, don't you worry. I'll come and find you, no matter where you go."BerichtOnderwerp: Change of plans {Vanille}   ma 17 jun 2013 - 6:49


Bij uitzondering was het meisje een keer op tijd wakker (ze deed niet aan wekkers). Bij uitzondering stond ze een keer niet te lang onder de douche. Bij uitzondering had ze precies de juiste boeken in haar tas gedumpt. Bij uitzondering stond haar helemaal niks in de weg om gewoon naar de les te gaan en een keertje niet te spijbelen. Je kon het gerust een wonder noemen.. Met een slaperig hoofd liep het Fang door de bijna nog onbekende gangen van de school. Hoe lang woonde ze hier al? Een hele tijd en het feit dat ze nog steeds niet wist waar welk lokaal was bewees alleen maar dat ze echt veel te weinig naar de lessen ging. Typisch iets voor Fang dat ze trouwens geen problemen kreeg met het schoolhoofd.

Haar voeten brachten het fang naar het biologie-lokaal waar ze les had. Ze liep naar binnen, smeet haar versleten, zwarte tas op een willekeurige tafel en keek om zich heen. Met een gaap nam ze de vreemde gezichten in zich op. Ongetwijfeld zaten er personen tussen met wie ze gepraat had, misschien zaten er mensen tussen die dachten bevriend met het haar te zijn – maar zijzelf herkende niemand. Haar felle ogen vielen op de leraar die haar argwanend aan keek: bang dat ze iets zou flikken. Fang gaapte hem aan en kantelde haar hoofd. Op dat moment besloot ze iets.Ze besloot dat ze hier helemaal niet wou zijn en onmiddellijk pakte ze haar tas en liep het lokaal weer uit: zonder ook maar een woord te zeggen.

Moe, het was ook gewoon te vroeg. Sjokkend liep ze door de gangen. Ze volgde enkele leerlingen die wel braaf naar de les ging en bleef stil staan toen de bel ging en de gangen opeens verrassend leeg waren. De vurige dame trok haar wenkbrauw op en liet de leegte op haar in werken.

Verveeld begon ze rondjes om haar eigen as te draaien. De verveling, de verveling. Bovendien had ze evenveel energie als een schildpad op het droge land: geen dus, voor alles behalve school had ze energie ze haatte het hier gewoon zo erg. Ze stopte pas met draaien en dwalen toen ze een aanwezigheid op merkte. Haar ogen vonden een rug die van haar af liep, Vanille! waarschijnlijk was Vanille langs haar gelopen zonder dat ze haar opgemerkt had. Onmiddellijk bekroop een grijns haar gezicht. Haar voeten leken door de lucht te zweven terwijl ze op Vanille af huppelde. Achter haar hield ze halt en plaatste zonder enige waarschuwing haar armen om haar heen. Gues who, begon ze gimlachend.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Change of plans {Vanille}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School-