WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Kokoro (Open)


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Kokoro (Open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rin Kagamine

avatar
Info
» Posts : 82
Character

Character sheet
» Age: 14 Years
» Class: Lower class
» Love interest: Kokoro~BerichtOnderwerp: Kokoro (Open)   za 15 jun 2013 - 21:03

De les was voorbij, en Rin liep de klas uit. Ze richtte zich naar de uitgang naar buiten. Gelijk liep ze naar een boom die midden op het gras stond. Ze liet haar tas op de grond vallen, en keek even om zich heen of er andere waren. Rin ging onder de boom staan, en begon te zingen.

Kodoku na kagakusha ni tsukurareta robotto
dekibae o iu nara “kiseki”
dakedo mada tarinai hitotsu dake dekinai
sore wa “kokoro” to iu puroguramu
ikuhyaku toshi ga sugi
hitori de nokosareta
kiseki no robotto wa negau
shiritai ano hito ga
inochi no owari made
watashi ni tsukutteta
“kokoro”
ima ugoki hajimeta kasoku suru kiseki
nazeka namida ga tomaranai…
naze watashi furueru? kasoku suru kodou
kore ga watashi no nozonda “kokoro”?
fushigi kokoro kokoro fushigi
watashi wa shitta yorokobu koto o
fushigi kokoro kokoro fushigi
watashi wa shitta kanashii koto o
fushigi kokoro kokoro fushigi
nande fukaku setsunai…?
ima kidzuki hajimeta umareta riyuu o
kitto hitori wa sabishii
sou, ano hi, ano toki
subete no kioku ni yadoru “kokoro” ga afuredasu
ima ieru hontou no kotoba
sasageru anata ni
arigatou… kono yo ni watashi o unde kurete
arigatou… isshoni sugoseta hibi o
arigatou… anata ga watashi ni kureta subete
arigatou… eien ni utau


Het lied was in haar geheugen gegrafeerd. Ze wist niet waarom, maar telkens begon ze het lied te zingen. En telkens zong ze het ook onder deze boom. Ze wist niet eens wat de tekst betekende. Ze wist alleen één woord. Kokoro. Het betekende hart. Rin verdiepte zich in het lied, en hoorde daardoor niet dat er iemand aan kwam. Ze maakte er sierlijke bewegingen bij, maar haar gezicht, bleef net zo leeg en emotieloos als altijd.

(Dit is het liedje x3 https://www.youtube.com/watch?v=p9vtIh7VDMI
Sorry korte post xD)
Terug naar boven Ga naar beneden
Sollux Captor

avatar
Info
» Posts : 207
Character

Character sheet
» Age: 2omewhere around thiirteen earth year2
» Class: Lower Cla22
» Love interest: NopeBerichtOnderwerp: Re: Kokoro (Open)   za 15 jun 2013 - 21:13

De bel ging, de les was afgelopen. Sollux zwiepte zijn tas over zijn schouder en liep het lokaal uit. Toen hij, eindelijk, buiten was liet hij zijn blik over het grasveld dat voor hem lag glijden. Er was iemand met een voetbal trucjes aan het doen. Sollux zelf had nooit echt veel gegeven om sporten, hij bleef liever achter zijn laptop zitten om te gamen of te chatten. Zijn blik bleef hangen op een boom, of eigenlijk op de persoon die tegen de boom aan zat, het was Rin. Toen hij dichterbij kwam hoorde hij dat Rin aan het zingen was, maar verstond niet wat ze zei. Ze maakte sierlijke bewegingen terwijl ze zong en Sollux bleef even staan om te luisteren naar Rins gezang, haar stem klonk... apart. Ja apart was de enige manier om haar stem te beschrijven. Toen ze klaar was met zingen stapte hij op haar af. "Je kan echt mooi thfingen." zei hij, hij wist niet precies wat hij verder zou moeten of kunnen zeggen over Rins gezang.

_________________


lii2p:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Rin Kagamine

avatar
Info
» Posts : 82
Character

Character sheet
» Age: 14 Years
» Class: Lower class
» Love interest: Kokoro~BerichtOnderwerp: Re: Kokoro (Open)   do 20 jun 2013 - 4:59

Opeens hoorde ze een stem waardoor ze stopte met zingen, en op keek. Het was Sollux, een 'jongen' die ze eerder had ontmoet. Ze zwaaide kort, en knipperde met haar ogen. "Je kan echt mooi thfingen." zei Sollux. Rin liep dichterbij 'Dankje Sollux' zei ze terwijl ze vrolijk met haar ogen knipperde. Rin kon niet lachen, ze moest zich nog verder ontwikkelen om dat te kunnen doen. Rin keek even om zich heen, en bleef stil. Ze schopte een steentje weg, en neuriede een deuntje terwijl er een hele lange  ongemakkelijke stilte kwam, waar Rin geen last van had, omdat ze het niet kon voelen. Ooit zou ze in staat zijn om gevoelens te hebben, ooit. Zou dat Kokoro betekenen?

_________________
Kokoro~
Terug naar boven Ga naar beneden
Utau Shugotenshi

avatar
Info
» Posts : 10
Character

Character sheet
» Age: 14
» Class: Lower Class
» Love interest: Not able to loveBerichtOnderwerp: Re: Kokoro (Open)   ma 24 jun 2013 - 8:23

De lessen waren over en Utau had geen zin om naar haar Dorm te gaan, dus ging ze maar naar buiten. Met haar schooltas op haar rug liep ze naar de Schoolyard. Ergens in de schaduw zette ze haar tas neer en ging op het gras zitten. Ze pakte haar favoriete manga, Angel Beats!, tevoorschijn en sloeg hem open. Het maakte haar niet uit of ze op een school zat waar allerlei manga-personages rondliepen, ze bleef manga lezen en anime kijken. Ze had het laatste deel alweer voor de vijftigste keer bijna uit, maar ze bleef doorlezen, steeds opnieuw. En telkens moest ze huilen bij het einde. Na een tijdje keek ze om zich heen en zag ze twee personen onder een boom te praten. Het waren Rin Kagamine en Sollux Captor uit haar Class. Ergens heeft Utau Rin wel Kokoro horen zingen maar nu pas drong het tot haar door dat het niet door haar koptelefoon kwam. Ze stopte haar manga terug, pakte haar tas en liep richting Rin en Sollux. Dat was best wel knap van haar aangezien ze normaal uit de buurt blijft van mensen. Maar ja, ze was naar deze school gekomen om te veranderen, dus waarom niet alvast daarmee beginnen? Tijdens het lopen pakte Utau haar notitieboekje en pen uit haar tas en schreef er iets in. Je kan mooi zingen, Rin. Bij de twee kinderen onder de boom aangekomen was het akelig stil bij die twee, op het geneurie van Rin na. Er hing een ongemakkelijk gevoel in de lucht. Utau stapte direct op Rin af en liet het briefje zien. Daarna sloeg ze de bladzijde om en schreef een groet naar Sollux, zodat hij niet vergeten werd. Maar al die tijd bleef ze uitdrukkingsloos, net als Rin. Wat kon Utau nu zeggen? Ze heeft al heel lang niet meer met iemand 'gepraat'.

_________________

Theme van Utau
Terug naar boven Ga naar beneden
Sollux Captor

avatar
Info
» Posts : 207
Character

Character sheet
» Age: 2omewhere around thiirteen earth year2
» Class: Lower Cla22
» Love interest: NopeBerichtOnderwerp: Re: Kokoro (Open)   vr 5 jul 2013 - 7:13

"Dankje Sollux." zei Rin met een, zoals gewoonlijk, emotieloze stem, maar haar ogen knipperden vrolijk. Het bleef een tijdje stil, op het zachte geneurie van Rin na, tot opeens voetstappen in hun richting de stilte verbraken. Sollux draaide zijn hoofd en zag een meisje van ongeveer Rins leeftijd aan komen lopen. Het duurde even voordat hij haar herkende, het was Utau Shugotenshi, ze zat ook in de Lower Class. Utau pakte een notitieblok uit haar tas en schreef er wat op. Toen ze bij Rin en Sollux was aangekomen stapte ze op Rin af en liet haar zien wat erop stond. Sollux boog wat opzij om te lezen wat er op stond. Je kan mooi zingen, Rin. was wat er op stond. "Helemaal mee eenth." zei de troll. Utau richtte zich nu tot hem en schreef een snelle begroeting op het papier en liet dat aan hem zien. "Hoe gaat het?" vroeg hij aan Utau en Rin.

_________________


lii2p:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarlet Embers

avatar
Info
» Posts : 57
Character

Character sheet
» Age: 16
» Class: Middle Class
» Love interest: Hey, my heart, my locker, MY KEYBerichtOnderwerp: Re: Kokoro (Open)   vr 5 jul 2013 - 7:59

Verveeld leunde Scarlet op haar hand. Ze wachtte ongeduldig af tot de bel ging, en keek voortdurend naar de klok. Toen het ratelende geluid van de vrijheid klonk, veegde ze haar boeken gauw in de tas, zwiepte de rugtas over haar schouder en wandelde met snelle passen het lokaal uit. Toen ze in de opening stond van de school, liftte ze haar hoofd omhoog en ademde de frisse lucht in. Ze hield van buiten zijn. Ze keek rond, en vroeg zich nu pas echt af wat ze zou doen. Ze kende niet iedereen, alleen haar roommate en de hogere ranken in de school, zoals de leraren. Ze keek rond, en haar oog viel op een groepje kinderen dat met elkaar stond. Ze waren waarschijnlijk van de Lower Class, maar veel boeide het haar niet. Ze wandelde erop af, en zei ietwat ongemakkelijk: “Hi. Mind if I join? Ben nieuw hier, probably ya know the story” Ze lachte bleekjes naar de drie.

_________________

Nobody can resist the feeling of being the beast who you are
Terug naar boven Ga naar beneden
Rin Kagamine

avatar
Info
» Posts : 82
Character

Character sheet
» Age: 14 Years
» Class: Lower class
» Love interest: Kokoro~BerichtOnderwerp: Re: Kokoro (Open)   vr 19 jul 2013 - 5:06

Er kwam een meisje bij staan. Rin had haar eerder gezien. Ze doorzocht haar geheugen. Utau toch? Ja het was Utau. Hm... Ze kende haar niet, maarja. Utau schreef wat op een briefje en liet het zien. Rin knikte 'Bedankt' zei ze weer met haar eentonige stem. "Helemaal mee eenth." Rin antwoordde er verder niet op en staarde voor zich uit. "Hoe gaat het?" Dit had niemand eerder gevraagd, ze wist niet wat het betekende. Nu moest haar progamma ingrijpen 'Niet begrepen. Probeer opnieuw' kwam er uit haar mond met een erg robotachtige stem. Nóg een meisje kwam er bij staan, waar Rin even naar knikte. Ze had hier niet om gevraagd, dus begon ze gewoon weer te zingen.

-- https://www.youtube.com/watch?v=yBjlpLr7vx8 --

_________________
Kokoro~
Terug naar boven Ga naar beneden
Sollux Captor

avatar
Info
» Posts : 207
Character

Character sheet
» Age: 2omewhere around thiirteen earth year2
» Class: Lower Cla22
» Love interest: NopeBerichtOnderwerp: Re: Kokoro (Open)   ma 29 jul 2013 - 2:30

Sollux schrok een beetje van hoe Rin reageerde op zijn vraag. "Niet begrepen. Probeer opnieuw" Klonk een robotachitge stem uit Rins mond. De Troll knipperde even met zijn blauw en rode ogen, was er iets met Rin? Ze had nog nooit zo iets gezegd tegen hem en die robotachtige stem had hij nog nooit eerder gehoord. Toen bedacht hij dat Rin misschien een grap met hem uithaalde, maar toen hij naar haar keek zag hij niks dat daar op wees. Een beetje bezorgd keek hij om zich heen en zag dat er nog iemand hun richting in liep en stopte toen ze bij hen was.  "Hi. Mind if I join? Ben nieuw hier, probably ya know the story" Zei het meisje. Sollux glimlachte, waarbij enkele van zijn puntige tanden zichtbaar werden en zei: "Welkom op thint Montgomery dan."  Hij keek weer even naar Rin, ineens kwam er een gedachte in hem op die hem zowel bang als nieuwsgierig maakte. Maar daar ging hij niet meteen naar vragen, dat deed hij liever niet waar anderen bij waren. Plots begon Rin weer te zingen, haar stem was echt prachtig, vond Sollux. Hij luisterde beter dan dat hij de eerste keer deed, misschien werd zijn vermoeden bevestigd...

_________________


lii2p:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Kokoro (Open)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Kokoro (Open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Schoolyard-