WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
{Fang} wel this is different


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 {Fang} wel this is different

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jamy Thunder

avatar
Info
» Posts : 28
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: middle class
» Love interest: Kiss meBerichtOnderwerp: {Fang} wel this is different    za 15 jun 2013 - 8:43

met een korte zucht haalde Jamy zijn hand door zijn haar.hij keek even om zich heen. hier en daar liepen wat studenten verder waren het gewoon mensen uit het dorp. met een paar snelle passen kwam hij aan bij een klein terrasje. Jamy plofte neer en riep de ober. "een kleine bitter garnituur alsjeblieft, en doe ook maar een biertje." Jamy keek op toen hij beging aan zijn rechter kant zag, langs hem liep een prachtige meid. hij kende haar van school en wist dat ze in de upper class zat maar haar naam kon Jamy even niet meer herinneren. "hey ik ben Jamy wil je ook een drankje?" voordat ze kon antwoorden wees Jamy alweer naar de ober om hem te laten zien dat hij nog wat wou.

_________________

~Christian Mayweather~Jellal Fernandes~Eddie Takummi~Jamy Thunder~
Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Oerba Yun Fang

avatar
Info
» Posts : 14
Character

Character sheet
» Age: 21
» Class: Upper class
» Love interest: "Now, don't you worry. I'll come and find you, no matter where you go."BerichtOnderwerp: Re: {Fang} wel this is different    za 15 jun 2013 - 9:48Zomer, Fang wist niet of ze van dit seizoen moest houden, of dat ze er een hekel aan had. Haar haar mocht donker zijn, haar huid was niet bepaald gemaakt voor de zon: tenzij ze zich insmeerde met factor vijftig en zich in de schaduw begaf tussen één en drie, verbrandde ze levend. Zelfs al was het nog maar twintig graden en de zomer amper begonnen. Ze was gewoon niet gemaakt voor zon. Ze hield ook niet bepaald van zon en kon niet begrijpen hoe anderen uren niks anders konden doen dan luieren in de hoop een beetje bruin te worden. Het was volslagen belachelijk als je het haar vroeg.

In een langzaam tempo liep ze door de straten en op een gegeven moment  zag ze de jongen zitten die haar niet veel later aansprak, hey ik ben Jamy wil je ook een drankje?" even twijfelde ze maar ze besloot toen vriendelijk te glimlach .. Hey, Jah graag antwoord ze kort en ze besluit bij hem aan het tafeltje te gaan zitten Fang is de naam, aangenaam Jamy, ik ken jou toch van school of niet?_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Jamy Thunder

avatar
Info
» Posts : 28
Character

Character sheet
» Age: 17
» Class: middle class
» Love interest: Kiss meBerichtOnderwerp: Re: {Fang} wel this is different    za 15 jun 2013 - 19:33

het meisje ging zitten aan het tafeltje en zij "Fang is de naam, aangenaam Jamy, ik ken jou toch van school of niet?" Jamy keek haar even aan en zij toen "aangenaam Fang. volgens mij wel ja." zij hij een beetje kortaf. "wat wil je drinken?" besloot hij te zeggen. Jamy haalde zijn hand door zijn zwarte haren en glimlachte naar Fang...

{geen inspi srry}

_________________

~Christian Mayweather~Jellal Fernandes~Eddie Takummi~Jamy Thunder~
Extra:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Christopher Heatherfield
Teacher
avatar
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: Re: {Fang} wel this is different    zo 16 jun 2013 - 5:07Aardige blik, lieve lach, allemaal schijn. Van buiten af leek ze een lief meisje te zijn, naief. Het tegendeel was waar. Een storm woedde in haar hoofd. Bij elke mens dat ze zag beeldde ze zich in dat ze ter plekke doodvielen. Vaak was ze in een iets aardige bui, nou wat je aardig kon noemen, toch al sinds anders agressief. De reden van Fang haar gedrag lag bij het feit dat ze de laaste tijd enorm weinig en slecht sliep. Spijtig mochten er geen scénes op straat gemaakt worden... Ze had er steeds meer moeite mee om de facade op haar gezicht in stand te houden, de lieve lach, aardige blik. Maar het was te druk, of beter gezegd teveel mensen, voor een illusie zodat ze haar mond in een bittere trek kon laten veranderen en de blik in een bloeddorstige woedende gemene blik. Het koste helaas nog teveel energie dat soort grote illusies die voor iedereen zichtbaar waren. Normaal gesproken ging ze niet zomaar met vreemden in zee. Maar ze kende hem vaag van school dus het zou voor haar geen probleem zijn. Wanneer Jamy weer begint te praten antwoord ze zacht; doe mij maar een water.

_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: {Fang} wel this is different    

Terug naar boven Ga naar beneden
 

{Fang} wel this is different

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School-