WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
[Aika Fuwa]meeting some señorita's


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [Aika Fuwa]meeting some señorita's

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eddie Takummi

avatar
Info
» Posts : 51
Character

Character sheet
» Age: 20 years
» Class: Upper Class
» Love interest: give my a smoke and i wil consider the fact that you'r beautyfulBerichtOnderwerp: [Aika Fuwa]meeting some señorita's    za 15 jun 2013 - 8:23

een warme ochtendwind zweefde door de zwarte haren van Eddie. in het weekend ging hij altijd in de ochtend naar de begraafplaats van zijn ouders. ze waren samen onder de grootste eik in het park begraven. hier waren ze ook om het leven gekomen. Ed kon het nog zo ophalen. het was toen een regenachtige nacht hij liep samen met zijn ouders richting huis. ze waren terug gekomen van een familie reünie, ze waren via het parkje gelopen toen ze langs de grote eik liepen kwamen er drie dronken mannen. eerst begonnen ze met schreeuwen en schelden. en boem, een paar seconden later trok een van de mannen een geweer hij schoot zijn ouders drie keer in de borst. Eddie was toen twaalf. een jaar later ging hij naar St. Montgomery.

eenmaal bij de grote eik gekomen zakte Eddie door zijn knieën, hij haalde zijn handen uit zijn zakken en legde ze eventjes in zijn gezicht. mensen keek raar op toen ze hem zagen praten tegen de grote eik. dat deed Ed nu eenmaal hij vertelde simpelweg hoe zijn week op school was. de mensen begonnen wat bezorgder kijken toen ze hem zachtjes zagen huilen.
na een tijdje stond Eddie op hij snoof even diep. hij haalde zijn hand door zijn haar en wreef door zijn ogen. hij wandelde rustig naar het dicht bijzijnde bankje. hij pakte zijn plastic tasje die al heel de tijd meedroeg van zijn schouder en haalde er een mooie witte roos uit. Ed liep even terug snoof nog eens diep en legde hem op de granieten steen voor de boom.

Ed was weer uit het parkje gewandeld en ging nu richting een klein winkeltje hier haalde hij een pakje sigaretten. hij liep naar een klein bushokje hij plofte neer. daar zat hij dan met een peuk in zijn mond en een traan langs zijn wang. heel de tijd waren zijn ogen gericht op de grote eik in de verte.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Aika Fuwa]meeting some señorita's

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School-