WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
Black masks and gasoline


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Black masks and gasoline

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Christopher Heatherfield
Teacher
avatar
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: Black masks and gasoline   wo 12 jun 2013 - 8:32

Haast lichtgevende ogen waren verscholen in de toegeworpen schaduw, die de stralen van de maan teweegbrachten. Het dak van de zwarte Oldtimer Mercedes die de lichtstralen afbrak, het niet verder deed laten reiken dan het dashbord door de brekingshoek van de voorruit. De verlichtte metertjes op de display gaven als snelheid ruim 140 km/u aan, de radio speelde zich al uren af, de cijfertjes hadden de minuten, úren zelfs, weg doen laten tikken alsof het secondes waren. Het feit dat de jongeman ruim 3 uur achter het stuur zat, zonder enige pauze zijn oude huis had verlaten, had hem er niet van weerhouden om de te overbruggen afstand in zijn geheel te pakken. Dat door die beslissing nog eens 4 uur extra reistijd op zijn schouders rustte, had hem niet gedeerd. Slaap was een illusie. Zolang hij veilig bleef rijden -zo veilig als hij kon opbrengen tenminste- was er geen vuiltje aan de heldere lucht.

Waarom was hij weggegaan? De jongeman had éen simpele reden. Zijn verleden. Door te vertrekken had hij voorgoed een punt achter zijn verleden gezet.  Wie weet hoelang hij nu weer hier zou blijven, het kon een dag zijn, een maand misschien een jaar. Maar het feit dat hij nu een baan had als leraar op t St.Montgomery gaf hem weer houvast. Hij had nu iets waar hij zijn tijd in kon steken.

De oogleden half dichtgezakt volgden de wielen de rondingen van de weg, ter aandoen van zijn handen die het stuur onder controle hielden. Hij reed te luchtig om veilig over de wegen te scheuren, eersdaags blies hij de motor op of kwam hij tot stilstand tegen een boom in een scherpe bocht. Hij keek nuchter tegen die voorspellingen op. Als het zo was, kon hij er niks meer aan doen. Hoe groot was de kans? Voor hetzelfde geld, glijd je uit en val je van de trap. Beetje ongeluk en verkeerde valbreking, en ook jij stond niet meer op. De dood kreeg hem niet bang. Niemand kreeg hem bang. Storm geloofde niet dat hij onschendbaar was, maar wel dat niemand hem aankon. Een klein beetje gezond persoon zou hem -met zijn achtergrondinformatie eerder met een grote boog ontwijken, dan hem uitdagen tot op de vuist gaan.

Naarmate de uren verstreken, verstreek de jongeman's energie. Storm had te lang gereden, te lang stilgezeten. Hij had gepeinsd, over zijn beslissing te vertrekken. De nieuwe plek bood hem nieuwe kansen, kansen die hij met beide handen kon aanpakken en een mooi bestaan opbouwen, of kansen die hij met een vuile blik kon afslaan en het zelf denken te weten. Het was het laatste geworden. Zijn nieuwe status als leraar van de middle class op st montgomery bood hem de nieuwe start waar hij zo lang op gewacht had. Een kans die hij zich niet zomaar meer liet ontnemen, door niemand niet. Een grote smoel bracht je nergens, maar het bleek dat brutale mensen de halve wereld in hun bezit hadden. Hij werd gestraft, maar de koppigheid zelve gaf niet op. Nooit.

Maar nu was alles verleden tijd. Niemand zou wat van zijn verleden te weten komen. Het was hiermee afgesloten, om niet meer aan herinnerd te worden. Het enige wat hem nu nog deed herinneren aan zijn verleden waren zijn .45 caliber pistolen en zijn zwaard. Op een of andere manier kan hij deze niet wegdoen, en misschien heeft hij ze zelfs nog wel eens nodig.

Het werd ochtend toen Storm eenmaal aankwam bij zijn nieuwe appartement, het was niet groot, hij zou toch niet vaak thuis zijn dus het kon hem niet zoveel schelen. Omdat hij geen zin had de rest van zijn bagage uit te pakken en hij al laat was voor zijn eerste dag besloot hij zijn spullen binnen te zetten zijn tas mee te nemen en direct door te rijden richting de school, waar hij zijn eerste dag zou beginnen.

Eenmaal aangekomen zette Storm zijn Mercedes aan de kant en stapte uit, nam zijn tas mee en ging de school binnen, Hij zou zich melden bij Miss Montgomery. Alsof het een eerste schooldag was op de middelbare school stapte Storm de school binnen, keek rond en ging opzoek naar de teachers lounge die hij niet veel later vond. In een rustig tempo en met zijn tas onder zijn armen stapte hij de lounge binnen en bekeek de ruimte. Enkele leraren keken hem verbaasd aan toen Storm de lounge instapte, Kunnen we wat voor je doen? Begon een dame. Storm keek de dame aan en antwoorde; Ja, ik ben opzoek naar miss Montgomery.  De vrouw glimlachte vriendelijk terug en vertelde hem dat ze er waarschijnlijk zo aan zou komen en dat hij in de lounge zou kunnen wachten. Dit deed hij dus door zichzelf neer te zetelen in een van de comfortabele banken die de lounge sierden.

tag: MIMS | words: 805 | notes: Ja, ik heb teveel inspiratie met Storm

_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••


Laatst aangepast door Christopher Heatherfield op za 15 jun 2013 - 3:55; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   do 13 jun 2013 - 4:12

De stapels papieren voor haar neus vertelde de rossige vrouw al meer als genoeg. Ze zou geen straal daglicht zien die dag. Het enige wat ze zou zien die dag waren letters en cijfers op elkaar, tussen elkaar gekras en lelijke hakenpoten. Nakijkwerk was nou niet haar favoriete taak en al helemaal niet als het zo goed als onleesbaar was. Maar vandaag was de stapel proefwerken nog wel het minste van haar zorgen want daarnaast lag een stapel papierwerk dat nog drie keer zo dik was wat zij als principal ook helemaal moest doorwerken.

De vrouwelijke vampier zuchtte en pakte haar kop koffie van het bureau. Zodra ze de hete drank door haar keel liet glijden ontspande ze even en zuchtte. Ze had een wereld van oorlogen en gevechten achter zich gelaten maar nog altijd voelde ze zich opgejaagd waar ze ook was, vechten zat nog altijd in haar systeem en Vyndi kreeg het er simpelweg niet snel uit.

Een zachte klop op haar deur deed haar opkijken en ze ging wat rechter achter haar bureau zitten enkele blaadjes opzij schuivend. "Binnen." Klonk haar stem zacht en een jong meisje deed open. Vyndi trok haar wenkbrauw op en kwam langzaam omhoog. "Kan ik je helpen Aeris?" Vroeg ze met een lachje, het meisje schudde haar hoofd en glimlachte. "Er is iemand voor u in de Teachers Lounge. Ik moest u halen van de congierge." Haar stem was helder en Vyndi glimlachte zacht. "Dankje Aeris." Sprak ze vriendelijk en pakte een kleine stapel papieren bij elkaar. Ze wist precies wie er op haar wachtte. Christopher Heatherfield. Zijn naam was als vergif in haar hoofd, maar hij was degene die op haar roep had geantwoord.

Snel liep ze door de gang, niet veel verderop was de teachers lounge een grote open ruimte waar teachers en Class Presidents konden overleggen of gewoon even van hun rust konden genieten. Al snel had ze hem gespot en met een klein lachje op haar lippen stapte ze naar voren. Even wisselde haar ogen van het warme blauw naar kil wit en ze stak haar hand uit. "U moet sir Heartherfield zijn." Sprak ze zacht terwijl ze zijn hand schudde en haar ogen weer verandrde naar het normale blauw. "Vyndi Montgomery is de naam. Ik neem aan dat u een lange reis heeft gehad dus ik zal het kort houden." Ze glimlachte vriendelijk en nam een stapje naar achteren om de witharige man de vrijheid te geven om rustig op te staan.

_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Christopher Heatherfield
Teacher
avatar
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   do 13 jun 2013 - 6:18

Zodra hij zat en de vrouw wegliep richting een kamer, keek Storm vluchtig de  lounge rond, de ruimte was groot en ruim en voorzien van de nieuwste meubels en spullen. Vluchtig keek hij de tijd af op de wandklok, en het viel hem op  hoe rustig het hier was. Geen gillende kinderen, geen lastige pubertjes die je onder de voeten probeerden te lopen. Het was er heerlijk rustig, Haast te rustig..alsof hij een maniak in een isoleercel was.

Het tikken van de klok aan de wand is dan ook ondragelijk luid, en voor een moment heeft Storm er spijt van dat hij zich niet op de gang bevond tussen de gillende pubertjes.. Normaal heeft hij er geen last van; normaal gesproken werkt het tikken van de klok juist rustgevend. Nu werkt het op z'n zenuwen.

Het getik van de klok wordt overstemd door het plotselinge geluid van de dame die de ruimte kwam binnengelopen. Ze liep richting hem en hij zag haar kleine glimlach, Snel stond Storm dan ook op en glimlachte charmant naar de dame voor hem. Zodra ze haar hand uitstak nam hij deze aan "Vyndi Montgomery is de naam" en kon hij het niet laten om Haar hand iets op te tillen en een kleine kus op de bovenkant van haar hand te drukken .. Het is me een genoegen Miss montgomery, Christopher Heatherfield, aangenaam. de charmeur wist hoe hij zich erg geliefd kreeg bij de dames, en die hielden van charmant, lief, zorgzaam en sterk. En daar kón hij gerust aan voldoen, althans dat hoopte hij. Langzaam liet hij haar hand zakken en luisterde naar de rest van haar woorden, Ik ben meteen doorgereden naar hier, omdat ik zeker wilde zijn dat ik niet te laat zou zijn. Storm glimlachte waterig, Maar neem uw tijd miss, ik heb niks gepland vandaag, en mijn rust kan ik later ook nog pakken.....Leugens... had hij haar moeten vertellen dat hij al 2 dagen niet had geslapen? Nee, het was niet aan hem af te zien, Hij was nog steeds zijn knappe XD zelf dus het leek hem niet nodig haar van deze info te verwittigen.

tag: MIMS | words: ... | notes:

_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   do 13 jun 2013 - 20:38

Hij had haar interesse opgewekt dat was een ding wat duidelijk was. Zijn charmes vielen achterwege. Het was zijn aura die haar even vast had gehouden. Ze had het al voorspelt, de foto die bij zijn cv zat. De simpele leugens om het woordje 'demon hunter' weg te laten. Ze had er al doorheen gekeken. Ze had hem al door of nou ja. Voor het grootste gedeelte want wat haar aan het twijfelen bracht was het feit dat hij totaal niet gevaarlijk overkwam. Sterker nog hij probeerde haar half te versieren alsof zij niet de grootste bedreiging was die er ooit voor zijn neus had kunnen staan.

Hij was naar een plek gekomen waar het bovennatuurlijke heerste. Een plek waar elk monster zijn of haar ware gezicht liet zien. Hij kon als indringer beschouwt worden in hun leven een gevaar, een moordenaar. En toch had ze hem laten komen. Toch was het haar hand geweest die hem had uitgenodigd recht staarde ze hem aan. Haar blauwe ogen diep en onleesbaar. Ze vroeg zich af of haar 'demon eyes' aan hem ontgaan waren en toen hij haar hand pakte verstijfde ze heel even. Zij was dan wel een gevaar voor hem, maar hij was absoluut ook een gevaar voor haar. Zeker in deze omgeving waar ze geen schade wou aanrichten. Maar hij drukte zijn lippen tegen haar handpalm en ze trok haar wenkbrauw op. Zodra hij haar slanke hand losliet trok ze hem terug en glimlachte even. Dit was de zo gevreesde Christopher Heartherfield? Hij was een grote flirt. All talk. Ze kon zich niet helemaal inbeelden hoe hij het voor elkaar had gekregen om een van de beste te worden.

Zijn woorden deden haar even zacht lachen en ze gaf hem de grote map aan die ze al die tijd vast had gehouden. "Dat zijn alle verslagen gemaakt door Kaiden Stilwater. Jouw voorganger." Sprak ze zacht en draaide zich half om. Er lag een interesse in haar ogen voor hem. Ze snapte niet hoe hij nog nogsteeds geen handeling tegen haar gemaakt had maar ze wist zeker dat het nu wel zou komen. Nog een keer flitste haar ogen wit, een uitdaging bijna. Ze wou niet alleen zien of hij echt zo goed was als verhalen verteld hadden maar ook of hij het wel aan kon een klas vol bovennatuurlijkheid les te geven. En het belangrijkste. Abigail zat in zijn klas en zij zou het nooit toestaan dat de laatste van haar fantasia onderdanen iets zou gebeuren.

_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Christopher Heatherfield
Teacher
avatar
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   do 13 jun 2013 - 22:54

Snel wierp hij een blik op zijn tas, die hij zorgvuldig naast zich neer had gelegd toen hij net op miss montgomery moest wachten. Op het oog een vrij normale tas ware het niet dat hij hier zijn .45 altijd in mee zeulde. En zelfs naar school droeg hij ze bij zich. Wat hem eraan deed herinneren dat hij niets meer was dan  een Demon Hunter. 

Demon Hunter. Alleen bij het woord al schoot er een onmerkbare rilling door zijn lichaam. Het liefste wilde hij zijn verleden achter zich laten, maar dit leek hem tot nu toe niet te lukken, de nachtmerrie's kwamen elke keer terug het leek zich aan hem vast te klemmen als een soort van ziekte, wat als een duistere schaduw over hem heen lag. Hoelang zou hij de schijn voor deze keer vast kunnen houden? Zonder door de draaien. Blijkbaar had god hem geen rustig leven gegund. En hij begreep het ook wel, Chris was een zoon van Sparda, een demon, een monster.

Chris had geen speciale gave of kon zichzelf niet omtoveren in een vuurspuwend  monster met vleugels en vlijmscherpe tanden. Nee wat hij bezat was beter, groter en sterker.  En ondanks zijn grootte was hij snel, behendig en kon hij enkel met  zijn blote handen een demon van het leven beroven. Om nog maar te zwijgen over wat hij allemaal met zijn zwaard kon bereiken. Chris was niet voor niets de beste maar ook de meest gehaate in zijn vak. 

Vluchtig bekeek hij de map en hoorde hij haar woorden; Dat zijn alle verslagen gemaakt door kaiden stilwater, Jouw voorganger'   Wat zou ze bedoelen met voorganger? bedacht hij zich .. Is mijn voorganger overspannen weggegaan dan grapte hij .. Chris pakte de map van haar aan.. even draaide hij zich weg van haar om zijn tas te pakken, en opende deze waarbij een glimp van de glimmende zwarte .45 haast niet onopgemerkt zou kunnen blijven. Chris was altijd erg zuinig op deze dingen geweest. Hij moest eigenlijk wel anders koste het hem zijn leven. Snel propte hij de map in zijn tas in de hoop dat Vyndi ze niet had gezien en dumpte de tas weer op de bank waar hij zonet nog op had gezeten. "Ik zal ze straks zorgvuldig doorlezen miss" Zijn er verder nog dingen die echt dringend zijn om te weten? Begon hij dan. waarna hij zich weer omdraaide Zodra hij Vyndi weer aankijkt stokt zijn adem en zijn ogen verstijfde.. Wat had hij zojuist gezien, ogen die van kleur verschoten. Het kon niet waar zijn. In watvoor slangenkuil was hij beland?  Hij zou niet twijfelen wanneer er een demon zich voor hem bevond.. Maar deze charmante dame had zijn hoofd wel aan het twijfelen  gebracht. Zou ze uberhaupt weten wat hij was? Waartoe hij uberhaupt in staat was. Om zo minmogelijk te laten weten wat hij zojuist had gezien glimlacht hij kort en kijkt haar aan wachtend op een antwoord.


tag: MIMS | words: 505 | notes:

_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   vr 14 jun 2013 - 23:11

Vyndi Montgomery schreef:De roodharige Principal begon te lachen, hij had haar ogen opgemerkt en ze zag de twijfel in zijn gestel. Mooi zo, ze zou hem in het duister laten gissen tot hij geen idee meer had wat realiteit was. Hij was absoluut geschikt als teacher en ze wou hem dan ook houden, maar hij was ook een moordenaar geweest, hij had gejaagd op haar volk en dat was iets wat ze hem nog niet kon vergeven.

"Hij had dingen te doen." Sprak ze simpel het onderwerp Stilwater afwikkelend. No way dat ze hem zou vertellen over wat voor monster het was geweest, een van de sterkste mages die ze ooit had gekend, een ware verschrikking, hij voedde zich op menselijke lichaamsdelen, dronk diens bloed en bestuurde de overblijfselen als poppen. Hij was uiteindelijk bijna door haar vernietigd en weggestuurd toen hij een leerling bijna van haar leven had beroofd, niet iets waar Vyn graag op terug keek.

"Je zal merken dat er veel verschillende 'soorten' leerlingen zijn." Sprak ze losjes en draaide zich half om naar de ex demonhunter. "Ik neem aan dat je..om kan gaan met verschillende omstandigheden." Haar ogen staarde hem strak aan alle charmes vervallen en ijskoud en steenhard stond ze zo recht voor hem. "Heatherfield." Sprak ze zacht en legde haar hand op zijn borst. Ze had de temperatuur van haar huid omlaag gebracht zodat het een ijskoude aanraking was. Haar ogen veranderde nog een maal naar het puur witte en de uiteindes van haar haar veranderde ook alsof ze langzaam in ijs veranderde. "Ik raad je aan om de eerste pagina te bekijken." Sprak ze zacht wetend wiens dossier bovenop lag.

-Abigail's-

_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Christopher Heatherfield
Teacher
avatar
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   za 15 jun 2013 - 3:51

  "Hij had dingen te doen." storm besloot hier niet verder op in te gaan. Hij had geen zin in zware gesprekken en al helemaal zijn op zijn eerste dag. Toen ze begon over het feit dat er veel verschillende soorten leerlingen zich op deze school begaven. keek hij haar iets verbaasd aan, storm had al begrepen dat dit geen normale school was maar waar doelde ze nu precies op. "Ik neem aan dat je..om kan gaan met verschillende omstandigheden."  Dat kan ik zeker miss... antwoord storm.

Zodra ze haar hand op zijn borst legde trok er een rilling van waar ze haar hand had neergelegd tot door de rest van zijn lichaam. De blik in zijn ogen was stormachtiger dan hiervoor: een chaos van plotselinge, ongeordende emoties.

Die ogen, die zilverkleurende ogen, hij kon er in verdrinken, voor eeuwig naar kijken. Maar hij wist maar al te goed wat dit betekende.. 

Een hartslag stelde hij zich een wereld vol ijs voor, waar haar lokken prima in zouden passen. Een hartslag lang zag hij werkelijk hoe mooi de lokken haar prachtige poppengezichtje omlijsten en zijn aandacht gevangen hielden. Hij zag het wilde, ongetemde ijs in haar razende nu grijs kleurende ogen en hij besefte wat voor hartstochtelijke dame dit was. Hij besefte tot in het puntje van zijn ziel hoe graag hij haar wilde hebben, voor zichzelf.  Vyndi was prachtig, maar er was iets diepers in haar dat zijn aandacht had gevangen, buiten haar prachtige uiterlijk, had ze ook iets gevaarlijks rond zich hangen, storm wist nu maar al te goed dat hij uit zou moeten kijken voor deze dame.

Na een seconde of dertig besefte hij dat hij haar aan het negeren was en focuste hij zijn blik weer op haar ijs kleurige ogen. Storm zijn hand vlinderde langs haar gezicht om zo een verdwaalde lok uit haar gezicht te strijken Hij trok zijn hand terug en glimlachte charmant. Zijn ogen gloeiden als zilvere bollen in hun kassen, leken zijn gezicht van binnenuit te doen oplichten. Storm draaide zijn blik weg en opende het dossier, Las de eerste paar zinnen en knikte dan kortaf richting vyndi. Hij snapte nu wat ze bedoelde met 'verschillende soorten leerlingen'. "Ik ga mijn best doen deze klas zo goed mogelijk te runnen". Ik zal je niet teleurstellen miss.

tag: MIMS | words: 385 | notes:

_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   za 15 jun 2013 - 4:11

In een enkele seconde had ze hem voor zich gewonnen, de blik in zijn ogen zei genoeg. Zo veel meer dan ze alleen al nodig had gehad. Ze hielt zijn blik vast met haar ijzige ogen en glimlachte zacht. Ze staarde door zijn ziel heen en dieper. Ze voelde zijn hand langs haar wang glijden, even koud als haar huid en langzaam liet ze haar hand zakken zijn borst vrijlatend van haar aanraking. Nog heel even hielt ze zijn blik gevangen maar toen hij zich naar de dossiers richtte veranderde haar ogen weer samen met haar haarkleur en glimlachte ze even zacht.

Op zijn woorden knikte ze even en draaide zich half om. "Dat neem ik aan van wel ja. Het zal absoluut wat rustiger worden dan je vorige baan maar het zal je niet vervelen." Ze glimlachte even en stapte half richting de uitgang van de Teachers Lounge voor ze zich omdraaide. "Dit is de plek waar je altijd heen kan komen, samen met je collega's zonder gestoord te worden." Sprak ze glimlachend de kleine rondleiding startend voor ze de gang op liep en naar de roze bomen starend die hun blaadjes langzaam loslieten. Af en toe leek het wel of het sneeuwde en dagen lang leek het weer alsof ze in de hemel liep als ze zich voortbewoog tussen de roze bomen door.

Maar in de hemel was geen plek voor haar, zij was verbannen naar het leven op deze o zo stervelijke planeet. Vanaf het begin der tijden tot het eind der tijden. Oorlog na oorlog was aan haar te danken. "Wat zou je als eerste willen zien sir Heartherfield?" Vroeg ze met een glimlach voor ze zich half omdraaide hem warm aankijkend. Hij was absoluut een geval apart. Ze had verwacht dat hij meteen zijn wapen tegen haar keel aan zou drukken maar nog altijd leek hij als een blok voor haar te vallen. Ze vroeg zich af hoe lang het duurde voor hij door had wat hem net aangekeken had. Ze vroeg zich af hoe lang het nog zou duren voor ze een lichte wraak kon krijgen voor zo veel doden van haar volk vernietigd door deze man hier voor haar. "De Dorms en de buitenpleinen of de school zelf?" Sprak ze vriendelijk en knikte even naar een paar meisjes die langs kwamen lopen en allemaal omkeken naar Christopher met hun mond bijna opengevallen. Het zorgde er voor dat Vyndi even begon te lachen en ze schudde haar hoofd. "Tieners ook." Ze grijnsde even an draaide zich nu volledig om naar Christopher leunend tegen de vensterbank van het raam.

_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Christopher Heatherfield
Teacher
avatar
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   za 15 jun 2013 - 5:03

Storm was haast vergeten dat hij samen met Vyndi nog steeds in de teachers lounge stond. Even kijkt hij rond, de leraren die zonet nog aan de tafel hadden gezeten waren weggegaan naar hun lessen. En ze waren vrijwel al die tijd alleen geweest. Dat was mooi..

"Het zal absoluut wat rustiger worden dan je vorige baan maar het zal je niet vervelen." Hoe zou ze kunnen weten wat hij hiervoor heeft gedaan? Zou ze weten dat hij vroeger zijn tijd verdreef met het uitmoorden van demons. Dat was verleden tijd .. toch? Niemand zou er ooit wat van te weten mogen komen. Maar waarom begon ze er dan over. Naar mijn weten heb ik nooit wat verteld over wat ik vroeger deed miss..

Een rondleiding door de school zelf zou niet verkeerd zijn. Storm was haar gevolgd en merkt de meisjes ook op die langs liepen. Vrijwel meteen begint hij te grijnzen. Chris had een behoorlijke uitstraling die mensen al snel aan het twijfelen bracht. Hij kon zeer bedreigend over komen, maar op het moment was hij alleen maar heel erg zeker van zichzelf en straalde hij een gigantisch charisma uit. De meeste mensen waren daarom als snel van hem onder de indruk .. Behalve Vyndi zo leek het. Misschien moest hij beter zijn best doen voor haar.


"MONSTERS ARE REAL, AND GHOSTS ARE REAL TOO. THEY LIVE
INSIDE US AND SOMETIMES THEY WIN"

_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   za 22 jun 2013 - 4:03


Zijn woorden deden haar grijnzen en ze stapte rustig verder. "Dat heb je ook niet sir Heartherfield." Sprak ze zacht en draaide zich half om terwijl ze achteruit liep en hem aankeek met haar in blauwe ogen. "Maar ik heb geen cv's nodig om mensen hun geschiedenis te kennen, zeker niet die van jou." Ze grijnsde zacht voor ze weer naast hem ging lopen, haar ogen nog even richtend op de zijne voor ze opkeek naar het blonde meisje dat langsliep en argwanend naar Christopher keek. Vyndi begon te lachen maar knikte heel even naar Abigail voor ze verder stapte en haar handen in de broekzakken van haar skinny liet glijden en even opkeek met een zuchtje.

Ze stapte met hem naast zich stevig door en bleef heel even staan bij de het laatste lokaal dat van hem zou worden.. "Sir Heartherfield." Klonk haar stem zacht terwijl haar rode haren langzaam overgingen tot een diep zwart. "Voelt het goed." Sprak ze zacht en hief haar hoofd, lege zwarte ogen keken hem recht aan. "Mijn volk vernietigen?"


_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Christopher Heatherfield
Teacher
avatar
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   za 22 jun 2013 - 7:04

Storm besloot Vyndi te volgen en haar woorden over het cv te laten voor wat het was, een hoop ge bla-bla-bla wat hij niet wilde horen. Zodra ze dan ook stil staat voor een lokaal en ze weer begint te praten  "Voelt het goed." kijk hij haar argwanend aan.  Miss u  zou toch beter moeten weten, Insinueren dat het goed zou voelen om een heel volk uit te roeien. Blijkbaar weet u niet half zoveel over mij als wat u zojuist beweerde.  Je zou beter nadenken over wat ik zeg voordat je me verwijten maakt.'

Storm wierp haar een dubbelzinnige blik toe van achter zijn grijze ogen en liet zijn blik vervolgens door de gang glijden. Was hun pad voorbestemd om samen te lopen? Waarschijnlijk niet. Hooguit verweven, maar nooit bedoeld om vervlochten te zijn. Dat nam echter niet weg dat ze elkaar op zouden kunnen zoeken. Zouden blijven zoeken waarschijnlijk. Hij kon mogelijk flirten als geen ander, maar echt geïnteresseerd was hij nooit geweest. Storm wandelde van plaats naar plaats, maar geen enkele dame heeft ooit een spoor achterlaten op zijn hart. Vyn was prachtig, maar er was iets diepers in haar dat zijn aandacht had gevangen, buiten haar prachtige uiterlijk. Ondertussen was zijn hoofd alweer twee sprongen vooruit en vroeg storm zich af of hij haar hand zou pakken, een arm om haar heen zou slaan of het gewoon zou negeren. Dat laatste was absoluut het verstandigste, maar... Storm wierp een snelle blik naar Vyndi, ving Vyndi's mysterieuze, donkere blik en grijnste half ... Ze werkte als een magneet op hem.

Onwillekeurig vroeg storm zich af waarom hij zichzelf zo nodig in gevaar moest brengen. Als hij werkelijk snel dood wilde, kon hij ook gaan bungeejumpen, of paragliden, parachutespringen en abseilen. Allemaal mogelijk nog minder gevaarlijk dan op een persoon als Vyndi Montgomery jagen. Maar daarom ook meteen minder interessant. Vyndi had immers alles wat Storm hebben wilde. Alles wat een jacht interessant maakte: ze was knap, slim, rijk, had tot op zekere hoogte interesse, maar bleef tegelijkertijd op afstand. Oh en ze was natuurlijk levensgevaarlijk en gevaarlijk was bijzonder interessant. Storm hield van gevaar dat bleek maar weer. Hij voelde hoe zijn hoofd langzaam aan weer helderder werd en hoe de storm naar de achtergrond verdween. Ik ben hier niet om een oorlog te voeren miss.. en zeker niet met u.


"MONSTERS ARE REAL, AND GHOSTS ARE REAL TOO. THEY LIVE
INSIDE US AND SOMETIMES THEY WIN"

_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   za 22 jun 2013 - 7:23

Queen of the Damned, Savour of the Dead
Ze snoof even en draaide zich om naar hem, ravenzwart haar viel over haar bleke schouders. Diep zwarte ogen staarde hem aan en ze overhandigde een sleutel. "Als je hier niet bent om mij te vernietigen Christopher Heartherfield, waarom ben je hier dan, waarom heb je je aangemeld als je wist dat ik hier mij verschuild." Haar stem was iets van klank veranderd, haar ware stem, haar ware gezicht. "Het zou zo'n simpel kat en muis spelletje zijn, Storm." Sprak ze zacht en duwde hem richting de muur haar elleboog op zijn keel. "Maar waarom zou jij hier zijn als je mij niet wil vernietigen." Fluisterde ze zacht en drukte hem iets meer tegen de muur.

Deze man, deze half demon, dit waanwezen had zo veel moorden op zijn geweten staan, zo veel ontschuldigen van haar volk die gestorven waren door zijn handelen. Maar hij en zij waren niet anders, hij liep in twee werelden, zij in drie. Ze knipperde even en haar ogen veranderde terug naar het blauw dat ze normaal hadden, haar rode haren keerde terug naar hun originele kleur en ze liet zijn nek los. Even keek ze naar haar hand die langzaam weer kleur terug kreeg en ze glimlachte zacht. "Dat is het monster waar jij voor geboren bent om te vernietigen. Maar er zijn meer versies van mij." Ze keek op naar hem en grijnsde zacht. "Al vrees ik dat mijn andere kant nog minder plezierig is voor je Storm."


starship ranger becky , @ atf

_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Christopher Heatherfield
Teacher
avatar
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   za 22 jun 2013 - 8:03

 Ergens had storm haar woorden wel moeten verwachten, en misschien deed hij dat ook ergens wel, maar nog steeds frustreerde het hem wanneer ze ze daadwerkelijk uitspreekt.  het is meer dat storm gefrustreerd was omdat hij geen fatsoenlijk antwoord op haar woorden wist. Storm had hiervoor gestudeerd, had er zijn werk van gemaakt, Hij zou dit moeten weten. Snel haalt hij  een hand door zijn haar en trek lichtjes, in de hoop dat dit hem hielp focusen - tevergeefs, natuurlijk, zoiets werkt nooit wanneer je wilt dat het werkt - en kijk Vyndi vervolgens terug aan. "Vyndi, luister," begon storm dan, Ik dood niet zomaar zonder reden,  Ik zie ook geen reden om jou te doden miss.. Je mag dan een van de wezens zijn waar ik het meest haast tegen koester, zonder reden beëindig ik niemand zijn leven, en jij zou dat moeten weten.. Jij zou moeten weten wat ze mijn moeder aan hebben gedaan, Hoe ze haar hebben laten lijden. Jij moet het weten Vyn. Storm stopt kort met praten.. Zijn woorden deed een vlam van woede in zijn borst ontvonken en storm greep haar armen vast om te voorkomen dat hij iets anders zou pakken waar hij mee zou gaan gooien. Scherp ademde hij in en dwong zichzelf  om uiteindelijk na een korte tijd zo gestaan te hebben haar armen wat losser te laten, al wist hij dat één verkeerde blik, één verkeerd woord en hij was instaat om volledig door het lint te gaan, met alle gevolgen van dien, zijn verleden moest zijn verleden blijven en hem niet steeds achtervolgen.

Storm besloot haar het woord verder te laten doen, en keek naar hoe haar haar, dat zonet nog diep zwart kleurde langzaam terug veranderde naar haar vertrouwde rode kleur.  "Dat is het monster waar jij voor geboren bent om te vernietigen. Maar er zijn meer versies van mij." Ze keek op naar hem en grijnsde zacht.. waarna hij haar blik beantwoorde met een korte glilach "Al vrees ik dat mijn andere kant nog minder plezierig is voor je Storm. "Eenmaal tot rust gekomen vervolgt hij zijn woorden. lieve Vyndi, Haat brengt je nergens... het brengt je echter en alleen verder weg van jezelf, verder weg dan wie je werkelijk bent.. Je kan mij doden, mij de demon hunter .. maar daar breng je je lieve onderdanen niet mee terug.. Ik heb die fout gemaakt om mezelf te laten lijden door haat en ik ben er niet trots op Storm zette weer een stap naar haar toe en liet kort zijn hand langs haar gezicht gaan, om zich dan om te draaien richting de deur, en met de sleutel die hij zojuist ontvangen had, het lokaal, 'zijn' lokaal te openen.


"MONSTERS ARE REAL, AND GHOSTS ARE REAL TOO. THEY LIVE
INSIDE US AND SOMETIMES THEY WIN"


_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   ma 24 jun 2013 - 8:42

Ze keek op naar hem, een zacht glimlachje op haar lippen al was het een waterig glimlachje, ze kon het niet serieus menen. Ze sloot haar ogen en ontspande even. Ze haatte het feit dat ze een veel korter londje had tegenwoordig en ze slikte even. Ze draaide zich half weg, zijn woorden drongen niet helemaal door maar ze slikte zacht. "Ik ben klaar met haat." Sprak ze zacht en liep met hem mee het lokaal in om wat dingen aan te geven van het bureau.

Heel even hief ze haar ogen op hem. "Ik heb niets te maken gehad met de dood van je moeder. Ik heb enkel toegekeken zoals ik op elke andere nutteloze dood heb gekeken. Iemand die alles ziet is vervloekt voor het leven." Ze zuchtte zacht en schudde haar hoofd. "Ik heb nooit een ras als hen willen creeren. Het zijn monsters en dat maakt mij het grootste monster." Ze slikte even en keek naar hem op. "Uiteindelijk staan al hun doden toch op mijn naam, volgens mij is dat genoeg rede om mij te vernietigen." Sprak ze zacht en leunde even half op een tafel. "Ik ben deze school begonnen om een nieuw leven te beginnen, but old habits die hard I'm afraid."

_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Christopher Heatherfield
Teacher
avatar
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   di 25 jun 2013 - 9:58

Zodra de sleutel in het slot zat en Storm de deur kon openen stapte hij naar binnen en bekeek het lokaal. een vrij ruim lokaal ingericht met de nieuwste spullen, en het rook er zelfs nieuw alsof niemand dit lokaal ooit was binnen gekomen. Er stonden ook aardig wat tafels, echt dat mocht ook wel aangezien zijn klas een van de grootste van deze school was. Kort glimlach hij en loopt naar het bureau waar chris de map op neerlegt. om zich vervolgens weer om te draaien naar Vyndi, en weer voor haar te gaan staan.
Zodra ze weer begint te praten luisterd storm aandachtig naar haar woorden; "Ik heb niets te maken gehad met de dood van je moeder. Ik heb enkel toegekeken zoals ik op elke andere nutteloze dood heb gekeken. Iemand die alles ziet is vervloekt voor het leven."  "Ik heb nooit een ras als hen willen creeren. Het zijn monsters en dat maakt mij het grootste monster."
om er vrijwel meteen daarna op te reageren, "Het is ook niet jouw schuld Vyndi" antwoord storm kortaf. zodra ze haar woorden af heeft gemaakt, Zijn hand vlinderde kort langs haar hand, maar op het laatste moment trok hij zijn vingers terug en weerstond de aandrang om haar hand te pakken

shit post, niet in de stemming hiervoor =/


"MONSTERS ARE REAL, AND GHOSTS ARE REAL TOO. THEY LIVE
INSIDE US AND SOMETIMES THEY WIN"


_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   di 25 jun 2013 - 23:00

Zijn woorden deden haar opkijken en ze glimlachte even waterig. Zo veel doden, zo veel oorlogen stonden op haar naam, ze haatte zichzelf er voor, ze had het nooit gewild. Maar het was nooit een optie geweest voor haar, ze was vervloekt geweest en haar vloek was eeuwig doden tot zij zelf de dood vond. Ze schudde haar hoofd even en keek hem recht aan. De lichte aanraking voelde zacht aan op haar huid en ze glimlachte even zwak toen hij zijn hand terugtrok. Gevaarlijk en dodelijk maar toch was er niemand die uit haar buurt kon blijven. ”Dat is het wel.” Sprak ze zacht haar stem klein en bijna gebroken maar toch sterk en vol trots als het normaal was. ”De maker staat verantwoordelijk voor haar creaties nietwaar?”

Ze hief haar gezicht even op, hem recht aankijkend. ”De maker heeft het in de hand en ik heb ze los gelaten, monsters gecreëerd die de wereld in as kunnen dompelen. Elke dood staat op mijn naam.” Een zucht gleed over haar lippen en ze glimlachte waterig. Haar blik zei meer als genoeg. Schuldgevoel, vechten met schuldgevoel was slechts een manier om te sterven, maar normaal kwam ze haar daden niet onder ogen. Maar deze man voor haar was zo verteerd door zijn haat jegens haar volk, zijn volk, het volk dat zijn moeder van hem had afgenomen. Het bracht een steek door haar hart en ze zuchtte even zacht voor haar hand over de zijne gleed. ”Als er iets is dat ik kan doen, om deze marteling te stoppen.” Sprak ze zacht haar ogen zacht blauw en ze keek hem recht aan. ”Vertel het me dan, en je zal krijgen waar je naar verlangt.” Haar stem was niet meer als een fluistering, maar het was oprecht. Het was maar een heel klein glimpje van de persoon die ze echt was. Het gebroken meisje dat alleen achtergelaten was in een wereld die haar als god verhief boven ieder ander. Een sprookje die ze zelf tot waarheid had gemaakt. Om degene die in haar geloofde te geven wat ze wouden.

_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Christopher Heatherfield
Teacher
avatar
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   do 27 jun 2013 - 6:49


”De maker heeft het in de hand en ik heb ze los gelaten, monsters gecreëerd die de wereld in as kunnen dompelen. Elke dood staat op mijn naam.” Storm wist vrijwel meteen wat hij hierop moest antwoorden. "Je mag ze dan hebben losgelaten Vyn, maar ik weet zeker dat het jouw bedoeling niet was onschuldigen te doden, zo ben jij niet, dat weet ik gewoon zeker." Ergens gedurende zijn antwoord voelde Storm de aanraking van haar hand op de zijne, pas nadat hij uitgesproken was, wijkt haar hand van de zijne af Storm's blik wordt er kort naartoe getrokken en nog voordat ze haar hand teruggetrokken had pakte hij die van haar vast en verstrengelde zijn vingers in die van haar. Storm wist dat hij eigenlijk zijn hand terug moest trekken. Desondanks kan hij zichzelf er niet toe brengen zijn hand weg te trekken. Haar aanraking is gerustellend - niet zozeer vanwege het contact op zich, maar meer omdat het suggereert dat ze met me meeleeft, ook al kende ze hem amper. Het is altijd fijn wanneer je voelt dat er iemand is die iets om je 'geeft'.

Vyn's stem reageert op zijn woorden, en mijn ogen richten zich op haar. ”Als er iets is dat ik kan doen, om deze marteling te stoppen,Vertel het me dan, en je zal krijgen waar je naar verlangt.”Storm luisterd stilletjes, voornamelijk omdat hij niet goed wist wat hij moest zeggen. Het vervaagt kon hij niet zeggen, want het vervaagt niet. Het verdriet om zijn moeder wordt niet minder; het enige verschil is dat je er na zoveel tijd iets minder aan denkt. Maar wanneer je er wel aan denkt, is het verdriet nog net zo erg als toen je je dierbare kwijtraakte. Storm beiindigd de gedachte aan zijn moeder maar kan geen woorden vinden om Vyn te beantwoorden hij heeft altijd ten volste gelooft dat je, wanneer je niet weet wat je moet zeggen, beter niets kunt zeggen. Stilte zegt vaker meer dan een hele pleidooi dat kan.

Om deze martelende stilte dan toch tot een einde te brengen zucht hij kort en beantwoord haar woorden 'Vyndi ik weet het niet, Ik weet niet wat je mij zou kunnen geven, Ik wil gewoon dat het nooit meer zo wordt als vroeger'. Storm besluit het gesprek over een nieuwe boeg te gooien, en richt zijn blik wederom op Vyn. "Als we dit voor het moment even vergeten," begon hij, "wil je ergens wat gaan drinken? Ik geloof namelijk dat we dat wel verdient hebben" begon storm na een korte onderbreking.

*Hoe doen we dat met t whats app gesprek enz.. is dat al gebeurd of nog niet xd? We kunnen t eventueel hier opnieuw doen ofzo??

_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   do 4 jul 2013 - 2:12

Haar bedoeling niet geweest.. Misschien was het ooit haar bedoeling geweest, ooit had ze de wil gehad deze hele godvergeten wereld onder te dompelen in de schaduwen van een koningrijk van haat en bloed. Maar ze was de wil verloren om verandering te brengen en had uiteindelijk haar leger verlaten waardoor het op hol sloeg.

Even schudde ze haar hoofd en keek hem aan. "Ze hadden slechts een missie." Ze keek hem recht aan en even schoot een zieke lach over haar ogen die even snel verdween. "Search and destroy. Vernietig alles dat als een vijand gezien kan worden. Inclusief ontschuldigen." Ze keek hem aan en slikte. "Er is geen einde aan de vernietigingen die een volk gemaakt om te doden aan kan richten." Ze wenste dat het anders had kunnen zijn maar dat was onmogelijk, er was niets anders, uiteindelijk was het de waarheid, een waarheid die bitter was. "I wanted to see that one city burn the world." Ze glimlachte waterig en besefte zich ineens dat hij haar hand vast had. Even keek ze op en slikte. Ze onderdrukte de neiging in zijn hand te knijpen en wendde even haar ogen af. "Sorry" Sprak ze zacht en verbrak het contact tussen hun handen.

_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Christopher Heatherfield
Teacher
avatar
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   wo 31 jul 2013 - 3:48Woorden. Wat moest hij met deze woorden? Zinnen. Zinnen die iets vertellen. Verhullen. Mysterieus. Soms doen mensen uitspraken die iets in je raken waardoor je meer wil weten,  Het antwoord van Vyn kwam dan ook niet als een verrassing, en enkele ogenblikken lang kan storm geen woorden vinden, wat behoorlijk ongewoon voor hem is. Haast automatisch begon hij te zoeken naar tekenen dat ze loog of .. dat ze haar woorden totaal niet meende en ze met een andere reden los had gelaten om iedereen in de stad inclusief zijn moeder van het leven te beroven. Maar hij kan niks vinden, geen glimpje medeleven lag in haar ogen enkel een korte ziekelijke lach die zo snel als het er was gekomen ook weer verdween.  Hoe dan ook, het betekende dat ze niet loog en daardoor wist storm niet goed wat hij moest zeggen. Dus hij schudde kort zijn hoofd en draaide zich van haar weg. Misschien had hij zich toch in haar vergist, misschien leek zijn hoop naar een normaal leven wel een te grote wens en had hij haar onderschat, het zou niet de eerste keer zijn dat hij iemand onderschatte.

Kort liet Storm zijn blik over de kast met boeken gaan en nam enkele titels in zich op, tot een zucht zijn lippen verlaat en hij zijn gezicht naar Vyndi draaid, aangezien ze zijn voorstel totaal had genegeerd besloot hij hier verder geen aandacht aan te besteden "Miss ik denk dat ik maar eens mijn spullen op orde ga brengen, of wilde je me nog meer laten zien'?

© darren criss

_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
Vyndi Montgomery
Principal
avatar
Info
» Posts : 546
Character

Character sheet
» Age: Age is just an illusion created to keep us down
» Class: I'm the leader of this school
» Love interest: I worship deadman for their strengthBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   wo 31 jul 2013 - 7:52


Ze haatte dat ze zo moest spreken maar het was de waarheid, een simpele waarheid waar Vyn niet omheen zou kunnen draaien, waar ze niet omheen zou willen draaien. Liegen deed ze al zo veel had ze al zo vaak gedaan. Even verzachtte ze haar ogen maar die gleden even snel alweer hard. Zij was Vyndi Montgomery degene die een hele wereld de verdoemenis in had gebracht op zoek naar meer macht, waarom voelde ze zich schuldig voor iemand zo sterfelijk. Haar ogen schoten even gevaarlijk licht op. Waarom bleef ze zich verontschuldigen voor daden die ze altijd had moeten maken. Ze genoot uiteindelijk van het moorden, ze was een monster en het had geen zin om zich te verstoppen.

Vyn zag hoe hij zijn blik afwendde en staarde heel even naar hem voor ze uiteindelijk langzaam ademhaalde en haar hoofd licht schudde. "Wat jij wil." Mompelde ze en rekte zich heel even uit. "Ik kan je nog een paar plekken laten zien, je moet morgen vroeg beginnen, vertel maar wat jij wil." Ze stak losjes haar handen in haar zakken en keek hem even schuin aan.

_________________

Vyndi ~ Bakura ~ Gilbert ~ Serah ~ Katherine ~ Devon ~ Levi
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud

Info
CharacterBerichtOnderwerp: Re: Black masks and gasoline   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Black masks and gasoline

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Inside School :: Teachers Lounge-