WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
[& Emble Mcwell] sup


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [& Emble Mcwell] sup

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jellal Fernandes

avatar
Info
» Posts : 47
Character

Character sheet
» Age: 17 years
» Class:
» Love interest: There once was a dude that didn't give a shitBerichtOnderwerp: [& Emble Mcwell] sup   wo 12 jun 2013 - 4:01

met een wazige blik en een blikje bier wandelde Jellal over de school yard. hij had pauze en het was mooi weer dus had ie besloten om eens buiten te gaan zitten. de zon scheen fel op zijn zwarte leren jas. Jellal stond even stil, hij trok zijn jas uit en propte hem in zijn tas. hij deed zijn hemd wat losser en ging weer verder. toen hij de laatste slok uit zijn blikje had gehaald toste Jellal hem in de vuilnisbak. hij plofte neer op een houten bankje. uit zijn tas graaide hij een plastic verzegelde bak. hij had deze in de eerste pauze gekocht in de kantine. Jellal deed het bakje open en keek naar wat overblijfselen van noedels in een simpel bakje. uit zijn zak haalde hij twee eet stokjes, Jellal begon met eten van de koud geworden noedels. een koude rilling liep over zijn rug dit was echt niet lekker meer. Jellal keek links van zich hij gooide de gehele bak met noedels in de vuilnisbak en zakte onderuit. hij ging wel wat na school halen hij had er nu geen zin in. Jellal schrok op toen hij beweging van de andere kant zag hij draaide zijn hoofd en keek naar het gestalte van een prachtig meisje. haar volledige naam kon hij even niet keer herinneren maar haar voornaam was Emble dat wist hij nog wel. Jellal kwam wat meer overeind en begroete haar "hallo, Emble toch?"

_________________

~Eddie Takummi~~Jellal Fernandes~~Christian Mayweather~~Lilly An Turner~
Terug naar boven Ga naar beneden
 

[& Emble Mcwell] sup

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Places :: Outside School :: Schoolyard-