WELCOME

Anime Munters is een Tekstbased RPG die zich afspeelt op St.Montgomery een internaat voor werkelijk elk anime personage dat er maar bestaat. Je hebt de vrije mogelijkheid een karakter van een anime over te nemen of een karakter zelf te ontwerpen. Je karakter mag alles hebben wat er maar is zo lang deze niet overpowerd (veel sterker als de andere) is. Verschillende karakters kunnen natuurlijk van andere werelden komen. Hiervoor bestaan portalen die jouw karakter naar zijn/haar eigen wereld kunnen brengen en weer terug. Er staat een board bij Outside school waar jij je karakter in zijn/haar eigen wereld kan spelen.

SCHOOL MANAGEMENT

Principal
Vyndi Montgomery

Teachers
Kakashi Hatake
Christopher Heatherfield
Ken Ventris

Student Presidents
Lightning Farron
Sam Winchester
Shido Itsuka

UPDATES

18/08 Het st.Montgomery opend officieel haar deuren weer

30/07 AM heeft een nieuw teamlid; Nathan McCalton

v
We create our own Demons


 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 We create our own Demons

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Christopher Heatherfield
Teacher
Christopher Heatherfield
Info
» Posts : 103
Character

Character sheet
» Age: 27
» Class: Teacher middle class
» Love interest: Strawberry sundaeBerichtOnderwerp: We create our own Demons   di 11 jun 2013 - 10:22
ALGEMEEN
Voornaam: Christopher William
Achternaam: Heatherfield
Bijnaam: Storm
Leeftijd: 27 jaar
ouders: Sparda(demon) x Eva(human)

UITERLIJK
Lengte: 1.94 m
Gewicht: 85 kg
Ogen: Licht blauw/grijs
Huidskleur: blank
Haarkleur: Zilver
Kapsel: Tot iets boven zijn schouders, 't springt alle kanten op en valt veelal over zijn ogen, warrig en in laagjes
Attributen: Hij draagt zijn .45 kaliber pistolen (Ebony en Ivory) altijd bij zich. Net als zijn zwaard (Rebellion) Deze neemt hij meestal mee in een oude gitaar tas.
storm

OVERIG
Karakter: Storm is een lange, jonge, (half-demon) vreemdeling met een lichte huid, halflang zilverkleurig haar. En ogen zo licht en gloeiend als hete kolen. Een jongeman met een ietwat onvriendelijke uitstraling en een warme en zware stem. Een jongeman die zich moeiteloos aanpast in elk straatbeeld en vaak zonder opzet vele personen charmeert, zowel jongens als meisjes, ouderen als kinderen. Een jongen die altijd de vreemdeling blijft, ongeacht hoe lang hij ergens ook woont en hoeveel mensen hij er ook kent. Storm kan heel rustig op mensen overkomen. Heel beheerst, hij is een goede leider tot op zekere hoogte. Ondanks zijn verraderlijke karakter weet hij veel en heeft hij al veel meegemaakt. Degene die hem ontmoet hebben, weten dat hij even onaantastbaar is als hij er uit ziet, even charmant als zijn innemende voorkomen al doet vermoeden, en toch kan zijn gedrag zomaar opeens omslaan, Wie zich met hem inlaat, loopt altijd het risico dat hij op een dag genoeg van je heeft en zich van je ontdoet..

Verleden: Vraag hem waar hij vandaan komt of wat hij is/was en hij zal niet antwoorden; De grijsblauwe ogen van deze jongeman, zijn koud genoeg om je van zijn antwoord te overtuigen. De waarheid is dat het meer dan onzeker is waar hij werkelijk vandaan komt en wat hij ooit in een ver verleden is geweest: op een dag stond hij voor de deur, zonder ouders, zonder herkomst. Niemand weet dat hij feitelijk een demon hunter was, die zich voornamelijk bezig hield met het vernietigen van deze wezens. Over zijn verleden praat hij niet, niemand weet wat er schuilgaat en zo hult deze jongeman zich al sinds zijn vroegste jeugd in mysterieën en woont hij nu weer hier, dan weer daar en lijkt hij te geloven dat heel de wereld van hem is.

Nog wat random gif's
_________________
BORN IN GRIEF RAISED IN HATE HELPLESS TO DEFY HIS FATE,
LET HIM RUN LET HIM LIVE BUT DO NOT FORGET WHAT WE CANNOT FORGIVE

•••
Terug naar boven Ga naar beneden
 

We create our own Demons

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In Game :: Character Introducing :: School Management-